прави света по-различен

блиндирани и интериорни MDF врати

Блиндирани врати

Фирма Магнус Груп предлага блиндирана врата на фирми Солид 55 и Ергон, които са предназначени за клиенти търсещи елегантна визия и сигурност за техния дом или офис.

За естетическия вид на вратите се използват висококачествени плоскости:

плоскости с меламиново покритие, което е с твърд и износоустойчив слой

плоскости от MDF с естествен дъбов фурнир, позволяващ фрезоване по каталог, както и декорация с обемен релеф, подходящи са и за боядисванес полиуретанови лакове в широка цветова гама.

На клиентите се предлагат различни модели в зависимост от техните предпочитания: изчистен и универсален дизайн или оригинален и стилен начин за декор чрез фрезоване и обемен релеф.

 

Тези врати са предназначени за входни на жилищни и обществени сгради. Отговарят на Българско Техническо Одобрение за строителен продукт и са подходящи за строителен отвор до 1050 / 2130.

 

Звукоизолация на вратите: Rw=25dB

Топлоизолация на вратите: K=1.20W/m² ºC

Сертификат за пожароустойчивост: до 30мин.

 

Вратите имат метална каса изработена от 2мм стоманена лист, с усилена Г- секция, осигуряваща функции на защита срещу взлом и канал с вградено гумено уплътнение.

 

Крилото е с дебелина 58мм, изработено от огънат стоманен лист с дебелина 1.2мм, пълнеж от минерална вата – 40мм, декоративни 8мм плоскости – меламин или MDF. Отстрани крилото е  обкантено с алуминиев профил.

 

Сигурността се гарантира от два пасивни шипа, усилена лостова система, касова брава с тристрано заключване, четери кодиращи хода и асиметричен касов ключ, италиански лагерни панти с възможност за 3D регулиране за максимално прилягане на крилото към касата.

 

Има възможност за допълнителни екстри: усилена лостова система с девиатор, антипробивна пластина, автоматичен праг.

 

За по-непретенциозните клиенти фирмата предлага блиндирана врата “ Фери” 42

 

Подходящи са за строителен отвор 900 / 2000

Звукоизолация на вратите: Rw=25dB

Топлоизолация на вратите: K=1.20W/m² ºC

 

 

Касата е  изработена от 1.5мм стоманена лист, с усилена Г- секция, осигуряваща функции на защита срещу взлом и канал с вградено гумено уплътнение.

 

Крилото е с дебелина 58мм, изработено от огънат стоманен лист с дебелина 1.2мм, пълнеж от минерална вата – 40мм, дървесни плоскости 8мм плоскости , покрити с мебелно фолио. Отстрани крилото е  обкантено със стоманен профил.

 

Серия “ Фери” 42 има  два пасивни шипа,  лостова система, касова брава с тристрано заключване, четери кодиращи хода и асиметричен касов ключ, италиански лагерни панти с възможност за 3D регулиране.

 

Интериорни MDF врати

 

Магнус Груп предлага интериорни врати с различни размери на крилата и касите и в няколко основни цвята: бук, елха, череша, орех, венге, избелен дъб

Рамката на крилото е от лепени MDF плочи с пълнеж картон тип “ пчелан пита” с дебелина 34мм. От двете страни е покрита с твърди плочи HDF с дебелина 3мм. Всички елементи са залепени с водоустойчиво лепило.Общата дебелина на крилот е 40мм.

 

Касите на вратите могат да бъдат подбрани според дебелината на зида от 80мм до 340мм.

 

Дръжките се предлагат в различни цветове: алуминиева, хром, бронз, злато, месинг според предпочитанията на клиента.

 

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg