прави света по-различен

душ кабини и дизайнерски решения от стъкло

душ кабини

душ кабини и дизайнерски решения от стъкло

Фирма Магнус Стил предлага на своите клиенти нестандартни душ кабини от закалено стъкло. Тези душ кабини намират голямо проложение поради техните предимства: няма ограничение в рамерите, лесно се поддържат, безопасни са, естетически добре се вписват и в най-луксозните интериори за баня.

Стъклените  душ кабини се изработват от 10мм закалено стъкло, което може да бъде освен класическия вариант- прозрачно, но и кафяво, зелено, синьо, сиво, матирано и матирано в различни шарки, според предпочитанията на клиентите.

Пантите, дръжките и укрепващите елементи са от неръждаема стомана и могат да бъдат хромирани и с матов ефект- сатен.

Силиконовите уплътнения прилягат добре на отварящите се части и не позволяват проникване на вода  извън душ кабината.

дизайнерски решения от стъкло

душ кабини и дизайнерски решения от стъкло

Все по-често  стъклото присъства в интериора или екстериора на новите сгради.То е доказало своите качества като надежден строителен материал, който внася лукс и изисканост, усещане за красота и е израз на необикновени дизайнерски решения.

Закаленото стъкло или темперирано стъкло се произвежда чрез топлинна обработка и е до 5 пъти по здраво от незакаленото и до 10 пъти по – устойчиво на температурни промени. Това го прави подходящ материал за всякакви интериорни решения: от прегради и интериорни врати, до полици и дори стъпала и прозрачни подове.

Магнус Стил изработва и монтира стъклени завеси,плъзгащи се фотоклетки, прегради за офиси и магазини, както и всякакви дизайнерски решения – дори и най смелите.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg