прави света по-различен

парапети

Фирма Магнус Стил предлага парапети и ръкохватки изработени от алуминиеви модолни системи, които могат да бъдат монтирани  на тераси и стълбища.

 

Предлагаме Ви алуминиеви парапети, защото те са здрави и леки.Алуминият не ръждясва и може да бъде боядисан в ралични цветове по каталога на RAL или оцветен по метода на оксидацията в основни цветове – инокс и шампанско.

Парапетите могат да бъдат със стъкло или струни – наредени хоризонтално или вертикално, на височина 1.05м съгласно приетите норми за балкони и външни стъклби.

Парапети със стъкло

парапети

При този вариант на изпълнение на парапета, стъклото може да бъде закалено стъкло или триплекс в различни цветове: кафяво, сиво, синьо, матирано, както и изработена матирана шарка или лого, според изискванията на клиента. За места където се търси ефекта на здравина и нечупливост, като пълнеж на парапета може да бъде монтиран и плексиглас – всички цветове.

Парапети със струни

парапети

При този вариант на изпълнение на парапета, струните могат да бъдат монтирани вертикално или хоризонтално, както и да бъдат направени различни комбинации.

Парапетите със струни са подходящи за стълбища и стълбищни площадки. Стандартно на стълбищните плащадки не се слагат карака, а на стълбите през стъпало, но самия парапет може да бъде изработен по желание на клиента.

Монтажът на парпетите се извършва посредством анкери, които създават необходимата здравина без риск от напукване на настилките
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg