прави света по-различен

охранителни решетки и ролетки

Фирма Магнус Стил ООД предлага три вида охранителни ролетки: плетени, плътни и перфорирани.

 

 

Плетени охранителни ролетки

охранителни решетки и ролетки

Тези решетки могат да бъдат стационарни и тип ролетка, които се прибират в метална кутия. Плеткта се изработва от огънати пръти с диаметър 8мм и се захващат посредством стоманени шарнирни скоби предварително поцинковани. Носещите елемнти и кутията са изработени от поцинкована стомана. Всички елементи са с прахово полимерно покритие.

Плътни охранителни ролетки

охранителни решетки и ролетки

Плътните охранителни ролетки са направени от съединени помежду си плътни стоманени ламели изработени от поцинкована ламарина с прахово полимерно покритие в цвят по каталога на RAL. Платното на ролетката завършва с усилена прагова ламела, на която се монтират брави, които могат да бъдат със секретен или касов ключ. Водачите на ролетката са тип “ Омега” – двустранно угънат и усилен профил в който са монтирани четки и гума за по-добро уплътнение и безшумно движение на ролетката.

Перфорирани охранителни ролетки

охранителни решетки и ролетки

Перфорираните охранителни ролетки са като плътните, но при тях стоманениете ламели са перфорирани и са с височина 105мм.Перфорацията на ламелите може да бъде едра или ситна:

  •   едра перфорация – с 4 реда правоъгълни отвора – 28 / 12мм
  •  ситна перфорация – може да бъде 2 вида: отвори с диаметър 2.5мм и дебелина 0.7мм.

При желание на клиента различни видове ламели могат да бъдат свързани една с друга, за да се получи различна комбинация от прозрачни и непрозрачни елементи.

На всички видове ролетки може да се монтира мотор за автоматично задвижване, който позволява и ръчно управление при спиране на захранването.Автоматичното задвижване може да бъде управлявано посредством бутон или дистанционно.

В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg