прави света по-различен

плисе и дует щори

плисе и дует щори

Плисе & Дует® щорите съвместяват модерен дизайн и великолепен контрол на светлината, редукция на температурата и функционалност. Пасват на прозорци с различни неправилни форми , запазвайки своята функционалност всички форми на управление.Това е най- удачният тип щора за наклонени прозорци и капандури.

     Има разлицна цветова гама на платовете за плисе щорите от полупрозрачни до 100% затъмняващи платове, негорими, антистатични и влагозащитени платове, включително платове с рисунки и мотиви за детски стаи. Плисето (гънките) са с широчина 20мм.
     Платовете за Дует® щори имитират структурата на пчелната пита (в разрез - шестоъгълник) и имат отлични термоизолационни характеристики. Още повече двустенната структура на плата го прави екстремно здрав, ширината на гънките се запазва еднаква по цялата височина на щората.

профилите и окомплектовката се предлагат в три цвята - бял, кафяв и сив

      

  •  модел "АО" са свободно висящи щори за вертикални прозорци. Събирането и спускането на плата се осъществява с корда и стоп механизъм. Има следните видове събиране и спускане:
плисе и дует щори
класическо движение на щората - спускане надолу, събиране нагоре;
плисе и дует щори
наличието на допълнителен профил позволява освен класичекото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
  • модел "BB" са щори с обтегнати корди (фиксирани към прозореца), подходящи за прозорци с наклон от 0о до 15о . Събирането и спускането на плата се осъществява чрез местене на профила на щората. В зависимост от начина на движение има следните видове щори:
плисе и дует щори
класическо движение на щората - спускане надолу, събиране нагоре;
плисе и дует щори
обратно на класическото движение на щората -  събиране надолу, разпъване нагоре;
плисе и дует щори
наличието на допълнителен профил позволява освен класическото движение, плата да се разпъва отдолу нагоре;
плисе и дует щори
и двата профила са подвижни - освен класическото движение, плата може да се разпъва отдолу нагоре, както са и възможни всякакви междинни положения на плата;
  • модел Ден и Нощ - щора с два плата,която може да бъде изпълнена като модел АО или ВВ в зависимот от помещението и функционалността
плисе и дует щори
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg