прави света по-различен

руло щори

класика от миналото с нови нюанси

Руло щорите напомнят за миналото, но същевремено внасят стил и изисканост във Вашия дом. Предлаганото разнообразие от модели и десени / прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни платове в десетки разцветки /  пасват на всеки интериор и допринасят за Вашия комфорт.

Предлаганите от нас модели са:

  • вътрешни
  • касетъчни
  • ден и нощ
  • външни

вътрешни

модел стандарт

руло щори

Руло щори модел "стандарт" са класическия модел на руло щорите - вал за навиване на плата, монтиран чрез  планки с PVC покритие към дограмата. Движението на плата се контролира чрез верижка - при достигане на жеалното положение, просто спирате - не е необходимо нищо да застопорявате.

 Това е система без водачи, свободно висяща. Рулото плат остава открито, като се навива около алуминиева ос.  В долния край има профил който държи плата изпънат. При желание може да се добави текстилна, найлонова или стоманена корда по която да се движи плата - така нареченото "странично водене на щората". Видимите части и профилите могат да бъдат боядисани в близък цвят до разцветката на текстила.


 

руло щори
галерия със снимки 

модел елеганс

руло щори
Руло щори модел "елеганс" са нов модел, разработен за PVC и алуминиева дограма, със заоблен декоративен профил и елегантни алуминиеви водачи. 
Това е система с алуминиева кутия и водачи. Кутията прикрива рулото плат, водачите прикриват вертикалния просвет между плата и крилото. Съчетан с плат „Black Out” този модел осигурява пълно затъмнение на помещението.Щората се управлява чрез дърпане на синджир до желаната позиция, без необходимост от застопоряване.
Предлагат се и различни цветове за кутията и водачите : бяло кафяво , имитация на дърво : светъл дъб, орех, златен дъб, череша, махагон, и сребрист , зада съчетаете текстил и профили и дадете завърчен вид на интериора.
руло щори
галерия със снимки

касетъчни

модел комфорт

руло щори

Руло щорите модел комфорт са подходящи за закриване на големи площи. Прибирането и спускането на щората може да се извършва механично на ръка или чрез мотор управляван с бутон или дистанционно. Захранването на мотора може да бъде директно в ел.мрежата или чрез литиева батерия, която издържа до 2 години

Тук имаме опция декоративна алумиева кутия  - бял цвят с вложка от плата на щората. Долният профил стандартно е облечен с плата на щората.

 

 

ден и нощ

руло щори

Руло щорите ден и нощ са разновдност  на моделите стандарт, елеганс и комфорт.  Текстила на щората е в два слоя, редуваики плътна с прозрачна част, като по този начин позволява да регулирате пропускането на светлината без да прибирате щората.

Тук в зависмост от модела щорите могат да бъдат с или без водачи, кутия или да се задвижват посредством мотор с бутон или дистанционно. При желание водачите и кутията могат да бъдат боядисани.

руло щори
галерия със снимки
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg