прави света по-различен

хоризонтални щори

хоризонтални щори

Това са едни от най- разпространените видове щори. Изработват се  от алуминиеви ламели -25мм ширина, в различни цветове и са подходящи както за офиси, така и и за домове и вили. Лесният механизъм на управление позволява добро регулиране на пропускливостта на светлината, а  алуминиевият материал от който са изработени дава възможност за почистване на щорите направо под течаща вода. Този тип щори могат да бъдат монтирани между стъклата на стара дървена дограмаили пред стъклопакета на новите видове дограми – PVC и алуминиева – без да се нарушава топлопроводимостта на дограмата.

Възможно е монтажът на щората да се извърши между стъклодържачите на дограмата (плътно до стъклото). Предимството е, че щората застава на едно ниво с профила на дограмата и не пречи на въртенето на дръжката на крилото. Ако целите оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта, е по-добре да изберете монтаж, при който щората да застъпва стъклодържачите.

И при този вид щори има различни разновидности и допълнителни опции, които допринасят за комфорта и уюта на Вашия дом.

 

  • планки за монтаж - PVC или метални планки лукс за по-лесен монтаж и демонтаж на щорите
хоризонтални щори
  • странично водене - фиксиране на щората посредством планка и корда / текстилна, прозрачна или метална / - позволява по лесно иправление на щората и при опция отваряне на двоен механизъм на крилото, щората стои опуната по крилото / не прави балон /. Тук има опция за избор на цвят при текстилна корда.
хоризонтални щори
  •     модел Black Out- изработена е специална  перфорация на ламелите (на основните отвори и на отворите за странично водене),която позволява при затваряне на щорите дупките да се скриват.  Ако се цели основно оптимално затъмнение и пълен контрол на видимостта е по-добре да изберете щората да застъпва стъклодържачите.
хоризонтални щори
  • модел Ултимейт Мega View - про модел Ултимайт имаме по плътно затваряне на ламелите и възможност за задвижване на щората посредством мотор. а патентованата техника MegaView дава възможност за по-голяма  повече видимост и дневна светлина. При отваряне механизмът MegaView приплъзва ламелите една към друга, като ги залепва две по две. По този начин се получава по голяма междуламелна дистанция.
хоризонтални щори
хоризонтални щори
галерия със снимки
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg